Nord Cargo: Una sessió gran com un camió

Nord Cargo

L’empresa de logística internacional Nord Cargo m’encarrega varies sessions fotogràfiques. Les fotos han de mostrar l’esperit de servei de l’empresa, la moderna flota de vehicles, la diversitat de serveis oferts, etc. S’aplicaran en tot tipus de material imprès, com carpetes, flyers, calendaris; aplicacions en suports multimèdia; la pàgina web de l’empresa; fotos murals per fires, etc.

Es programen en reunions de treball les sessions de forma que interfereixin el menys possible en el treball habitual dels vehicles, per aprofitar les rutes que ja estan previstes i aprofitant els horaris inactius per sessions més a la carta. Durant varis dies es fa seguiment dels vehicles en treballs reals i també es realitzen sessions específiques per aconseguir les imatges més espectaculars. Les sessions es realitzen entre abril i maig del 2018.

Disseny de panells

Nord Cargo participa a la fira sectorial SIM Barcelona. Després de les sessions fotogràfiques, em confia el disseny d’un mural de 300 x 200 cm i de 3 panells de grans dimensions de 100 x 200 cm. Es tracta de demostrar amb el mínim de text possible l’abast dels seus serveis. S’utilitzen algunes de les fotografies de les recents sessions i material gràfic com ara planells i banners que el client em facilita. Els tres panells es muntaran en un tòtem de planta triangular de que també m’encarrego del disseny i del muntatge. Podeu veure un d’aquests panells amb les fotos següents.