Espectacular 360º

Fotografia de 360º

Ara ja pots mostrar amb una fotografia de 360º, qualsevol espai, obert o tancat. És un tipus de fotografia espectacular que ens permet navegar a voluntat per un espai concret. Petit com l’habitacle d’un cotxe o gran com una catedral.

Interior Peugeot 2008


Santa Maria Maggiore. Roma

Publicitat per pantalla

Si tens un establiment comercial i el vols mostrar tal i com és; o si la teva empresa té un espai singular; o si vols mostrar als teus possibles clients el hall de l’hotel que dirigeixes, la fotografia de 360º és perfecte.

Nova Natura: Sant Joan 14, Sant Esteve Sesrovires

Visita virtual

L’estas mirant des d’un ordinador? Posa el ratolí sobre la foto i mou-la a voluntat. L’estas mirant des d’una tablet o un smartphone?. Pots girar-la tocant amb el dit; o pots ampliar i reduir, o pots mirar amunt i avall orientant el dispositiu. I si l’estas mirant amb unes ulleres de realitat virtual, podràs veure tots els racons movent el cap con si estiguessis dins l’espai.

Anile corseteria

Compatible amb la teva web

T’encarregues tu del manteniment de la teva web? O be ho tens delegat a un servei especialitzat?. Cap problema. La fotografia  de 360º és compatible només instal·lant un plugin (connector) majoritàriament gratuït per qualsevol plataforma: WordPress; Wix, etc. La pàgina que estas veien ara mateix està feta amb WordPress i el plugin que et permet veure les fotos és el wp-vr-view. Però n’hi han més.

Ideal comercials

Fas instal·lacions comercials? O d’hostaleria?. La fotografia de 360º pot ser un suport molt interessant. Porta les instal·lacions ja fetes o els habitatges que tens a la venda a la teva tablet i mostra’ls als clients interessats, només instal·lant una aplicació gratuïta.

Immobiliàries

Ets comercial d’una agència immobiliària?. La fotografia de 360º és ideal per mostrar de la manera més realista possible com és un local o un habitatge. El client se’n farà una idea molt exacte sense necessitat de visites. I és compatible amb Idealista!

Google Fotos

La fotografia de 360º és compatible amb Google Fotos. Les hi podràs pujar i després tenir-les sempre disponibles, tant amb enllaços des de la teva web, com per mostrar-les amb el telèfon o la tablet.

Més imatges:


Fina Moda i complements

Plaça Dr. Tarrés i Església de Sant Esteve Sesrovires

Plaça de la Vila

Jardinets