Em presento…

Em dic Valentí Sort. Soc aficionat a la fotografia des de que tenia 15 anys i professional des d’els 27 anys. Faig fotografia comercial i la meva feina és extraordinària: He de trobar la cara més atractiva de cada producte per aconseguir la millor imatge i ajudar a complir els objectius de venda i/o presència que les empreses es proposen, aplicant-les als seus catàlegs, la seva web, etc.. S’ha dit sempre: «una imatge val més que mil paraules»…

Maco, oi?. Doncs m’ho he passat molt bé treballant, però ja soc pensionista. Mica en mica aquesta pàgina anirà canviant. Les fotos professionals aniran desapareixent i al seu lloc hi apareixeran altres fotografies que he fet només perquè m’agradaven , per diversió o com experiment. No penso pas deixar de fer fotos només perquè -diuen- que m’he fet gran.
I com anava dient…

… He treballat per empreses industrials com General Electric, Chaumeca Ibérica i Norgren Martonair; de moda com Mercedes Romero i Darío Beltrán i agències de publicitat com Tiempo BBDO i Connecta. M’han guardonat amb un premi LUX d’Argent en l’apartat de Fotografia Industrial.

Soc expert en fotografia de nu artístic i en aquest sector vull aconseguir sobretot dues coses: que el client se senti molt còmode i que les imatges el satisfacin plenament.

Tot i que la meva escola és la fotografia analògica, estic molt còmode amb la digital i domino perfectament Photoshop i altres eines de tractament digital.

Ara, quan fer fotos amb el telèfon o la tablet és el més normal és quan més hem de valorar una bona composició; una bona il·luminació i si cal, una bona postproducció. Bases totes de la millor fotografia per E-commerce.

Visiteu el meu blog en aquesta mateixa pàgina. Segur que trobareu lectura interessant. També podeu visitar:
– el meu blog a blogspot.
– el meu Instagram.
– el meu portafoli a Flickr