Em presento…

Em dic Valentí Sort. Soc aficionat a la fotografia des de que tenia 15 anys i professional des d’els 27 anys. Faig fotografia comercial i la meva feina és extraordinària: He de trobar la cara més atractiva de cada producte per aconseguir la millor imatge i ajudar a complir els objectius de venda i/o presència que les empreses es proposen, aplicant-les als seus catàlegs, la seva web, etc.. S’ha dit sempre: «una imatge val més que mil paraules».

He treballat per empreses industrials com General Electric, Chaumeca Ibérica i Norgren Martonair; de moda com Mercedes Romero i Darío Beltrán i agències de publicitat com Tiempo BBDO i Connecta. M’han guardonat amb un premi LUX d’Argent en l’apartat de Fotografia Industrial.

Soc expert en fotografia de nu artístic i en aquest sector vull aconseguir sobretot dues coses: que el client se senti molt còmode i que les imatges el satisfacin plenament.

Tot i que la meva escola és la fotografia analògica, estic molt còmode amb la digital i domino perfectament Photoshop i altres eines de tractament digital.

Ara, quan fer fotos amb el telèfon o la tablet és el més normal és quan més hem de valorar una bona composició; una bona il·luminació i si cal, una bona postproducció. Bases totes de la millor fotografia per E-commerce.

Si requereix algun tipus d’assessorament en fotografia i il·luminació estic al seu servei.

Vol que el vingui a veure? Truqui’m al 93 771 50 44, al mòbil 697 71 36 06 o enviï’m un correu-E a i@valentisort.com.

Visiteu el meu blog en aquesta mateixa pàgina. Segur que trobareu lectura interessant. També podeu visitar:
– el meu blog a blogspot.
– el meu Instagram.
– el meu portafoli a Flickr