Assessoria fotogràfica

Fotos atractives

Assessoria fotogràfica per millorar les fotografies comercials.
Quan les fotografies que fem son per us privat, la qualitat o l’estètica no és un detall definitiu. Té més importància el valor emocional o sentimental que pugui tenir. Però quan les hem de fer servir per promocionar un producte o un servei és imprescindible. La fotografia comercial ha d’entrar pels ulls, i si el producte o servei que pretenem vendre té una competència considerable, hem de destacar.

Actualment, no cal tenir en general, coneixements amplis de tècnica fotogràfica. Si be fa uns anys, les càmeres eren manuals, potser amb alguna ajuda de mesura, ara, les càmeres disposen d’automatismes que en quasi la totalitat de les situacions ens donen resultats més que acceptables. Però podem en cas de necessitat, prescindir dels automatismes per millorar resultats. Si l’aparell que fem servir és l’smartphone, no disposem gairebé mai d’opcions manuals. A títol d’exemple, mira’t les fotos d’aquesta pàgina, on veuràs una comparativa entre fotos fetes amb els automàtics de la càmera i les fetes amb criteris professionals. I amb molt pocs mitjans!

Assessoria fotogràfica

Et resulta complicat fotografiar un producte determinat? Vols millorar la qualitat de les teves fotos?
Com a professional, estic a la teva disposició per oferir-te els meus serveis, però si prefereixes fer-les tu, et puc assessorar per obtenir els millors resultats amb el mínim equipament possible.

Contacta amb mi i en parlem. Visita el meu blog on publico solucions a problemes comuns.